O nama

Antena Net d.o.o. je vodeća kompanija koja razvija i proizvodi LED sisteme u Istočnoj i Srednjoj Evropi. Osnovana 2007. godine, Antena Net uspješno je završila stotine projekata širom Evrope. Entuzijazam i strast za LED tehnologiju u kombinaciji sa iskustvom, preciznošću i tehničkim napretkom, doveli su do stvaranja brenda.

BELGRAND proizvodnja i prodaja led displeja

ŠTA JE BELGRAND ?

Belgrand je brend koji je razvila i proizvodi Antena Net d.o.o sa jasnom vizijom i ciljem da svojim kvalitetima, znanjem koje stiču, stvore brend u domenu LED displeja koji ima za cilj da postane brend da globalnom nivou. Taj cilj potvrđuje i ekliptika na Belgrand logu koja jasno ukazuje na cilj kompanije Antena Net. Sam pomen naziva Belgrand jasno asocira na nešto veliko.

Antena Net poslednjih nekoliko godina se bavi isključivo LED displejima, samim tim sve svoje resurse ulaže u Belgrand. Vjerujemo da je posao koji stvara samo novac je slab posao, mi stvaramo Brend. Za takvo nešto je potrebno da svako od nas vjeruje u tu ideju. Zbog toga našu viziju dijelimo sa svim našim uposlenima, kolegama, poslovnim partnerima koji čvrsto vjeruju u nas i naše namjere. Takođe, smatramo da velike stvari nikad nisu zasluga samo jedne osobe, već grupe ljudi.

Mišljenja smo da ne prodajemo samo robu, već i sami sebe, jer je tu uloženo naše znanje i trud. Ne pokušavamo nadmašiti druge već sebe.

NAŠ CILJ NIJE DA BUDEMO NAJVEĆI, VEĆ DA NAPRAVIMO NAJBOLJE UREĐAJE NA SVIJETU

Stoga, BELGRAND proizvodi prolaze kroz stalnu kontrolu kvaliteta. Konstanto smo u potrazi za novim tehnologijama, sticanjem novih znanja, usavršavanjem, boljim komponentama, ali i radnim uslovima sa željom da svaki uposleni bude zadovoljan. Svaka komponenta ja pažljivo izabrana pa su kvarovi na BELGRAND proizvodima jako rijetka pojava. Nastojimo pravovremeni učiniti svoj proizvod prevaziđenim kako to ne bi učinila konkurencija.

Sve to upotpunjava prva u nizu Belgrand fabrika koja je sa sigurnošću najsavremenija fabrika u regiji. Opremljena najnovijim mašinama i pruža odlične uslove za rad. BELGRAND proizvodi su dosegli u čak 7 zemalja, a uskoro se i taj broj povećava. Ukupno preko 300 završenih projekata.

JEDINO MI NUDIMO KOMPLETNU USLUGU: ISPORUKA ODMAH PO SISTEMU KLJUČ U RUKE.

Belgrand ekrani su LED ekrani najvećeg kvaliteta koje možete naći na tržištu. Naši displeji prolaze kroz stalnu kontrolu kvaliteta i napravljeni su od najboljih materijala i komponenti, a to je glavna tajna njihovih visokih performansi i dugog vijeka trajanja.

Naši kabineti su izrađeni od aluminium-magnezijumske legure koja ima visoku IP zaštitu i predstavlja najotpornije proizvode koji mogu da rade u svim atmosferskim i fizičkim uslovima. Koristimo LED diode sa bakarnom i zlatnom žicom koja je odgovorna za efikasnu potrošnju energije, a takođe im omogućava da ispravno rade u najtežim temperaturama (-40C do + 60C). Naši ekrani imaju visoke nivoe osvijetljenosti (do 7000cd / m²). Naši slim kabineti su veoma lagani i jednostavni za transport i instalaciju (ugradnja oko 20s po kabinetu). Izuzetno su precizne veze između kabineta, te nema vidljivih veza na spojevima.

Proizvodnja-i-ugradnja-LED-displeja-Belgrand

TIMOVI NA RASPOLAGANJU

Online Service

Internet podrška u slučaju nekog softverskog kvara ili pomoć oko postavljanja ili zamjene reklamnog sadržaja na displejima. Za neke važnije manifestacije kao što su koncerti, fudbalske utakmice, razne kampanje nudimo i NON-STOP podršku.

Mobile Team

Posjeduje veći broj članova i raznih prilagođenih vozila za brze intervecije u slučaju hardverskog kvara, koji se mora otkloniti na licu mjesta. Osim intervencije MOBILE TEAM se bavi i montažom LED displeja. U slučaju kvara MOBILE TEAM reaguje nakon ONLINE SERVICE u roku od 24sata na teritoriji Bosne i Hercegovine, a za područje susjednih zemalja odziv je 48 sati, osim ako nije drugačije ugovoreno sa vlasnikom LED displeja.

Art Design Office

Bavi izradom VIDEO reklama za naše klijente koji tek počinju da se bave ovim poslom, a ujedno im pružamo i obuku za korištenje softverskih alata za izradu istih. Osim navedenog, ART DESIGN OFFICE se bavi i projektovanjem raznih kontrukcijiskih rješenja kao što su: nosači za LED DISPLEJE, TOTEMI ZA BENZINSKE PUMPE, CITY LIGHT-ovi i sl.

Steel Team

Zadužen za poizvodnju svih metalnih konstukcija i dijelova. Proizvodnja se obavlja u savremenoj opremljenoj radionici, koja posjeduje CNC opremu i sertifikovano osoblje.

LED-Tronic Team

Najbrojniji tim koji se bavi: kompletiranjem LED kabineta, testiranjem gotovih proizvoda, istarživanjem na polju novih tehnoloških rješenja, popravka modula i kontrolnih kartica koje stignu sa terena i sl.

Ostali dio zaposlenih se bavi nabavkom, porodajom, marketinškim i administrativnim poslovima.

Posjetite našu fabriku