Skip to main content
Novosti

BELGRAND Scoreboard software

By 4 јула, 2023No Comments

BELGRAND Scoreboard software

Naša kompanija uskoro će lansirati još jednu inovaciju na tržište. U pitanju softver za upravljanje sportskim događajima na sportskim LED semaforima, koji je razvijen od strane R&D(razvojno-istraživačkog) tima naše kompanije. BELGRAND Scoreboard!

Sa ovim softverom, sportski stadioni postaju pravi izvor vizuelnih mogućnosti. Naša tehnologija omogućava prikaz rezultata u realnom vremenu na LED ekranima visokog kvaliteta, omogućavajući gledaocima da budu u toku sa svakim trenutkom utakmice. Reklame se mogu pametno integrisati u prikaz kako bi pružile dodatne informacije ili promovisale važne proizvode ili usluge.

Jedan od najuzbudljivijih aspekata našeg softvera su animacije za golove. Sada možemo oživeti svaki pogodak na terenu i doneti potpuno novo iskustvo gledaocima. Zamislite svetlosne efekte, eksploziju boja i slavlje na LED ekranima kada lopta završi u mreži. To će stvoriti atmosferu punu adrenalina i zajedništva među navijačima.

Takođe, naš softver omogućava jednostavno i brzo upravljanje prikazom kartona i izmena. Svi gledaoci na stadionu biće obavešteni o odlukama sudije, promenama u timovima i drugim važnim informacijama. Na taj način stvaramo interaktivno iskustvo koje uključuje sve prisutne i pomaže im da se još više povežu sa igrom.

Za sve informacije ili ukoliko želite isprobati mogućnosti našes inovativnog softvera možete nas kontaktirati na adresu media@belgrand.net

BELGRAND Scoreboard software
sr_RS