O nama

Prva fabrika LED Displeja u Jugoistočnoj Evropi

ANTENA-NET d.o.o. vodeća je kompanija koja razvija i proizvodi vlastite LED displeje u Jugoistočnoj i Srednjoj Evropi.

Osnovana 2007. godine, Antena Net uspješno je završila stotine projekata širom Evrope. Kroz svoje poslovanje i razvoj profilisala se i specijalizovala u dizajnu, proizvodnji, i ugradnji LED displeja. Entuzijazam i strast za LED tehnologiju u kombinaciji sa iskustvom, preciznošću i tehničkim napretkom, doveli su do stvaranja brenda BELGRAND koji ima za cilj da postane globalni brend.

BELGRAND proizvodnja i prodaja led displeja

Kompanija je izvozno orijentisana, te izvozi na tržišta: Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Švajcarske, Albanije, Slovačke, Njemačke, Poljske i i Italije, na kojima je već prepoznatljiv brend BELGRAND. Izvoz čini 85% ukupne prodaje. Kompanija smo sa najviše ugrađenih LED bilborda – preko 350(računajući samo LED bilborde preko 12m2)

Leading LED Display company in Europe

Kako bismo zaštitili i očuvali jedinstvenost i kvalitet naših proizvoda, odlučili smo se za stvaranje vlastitog brenda – BELGRAND. Ovaj brend je registrovan i zaštićen, čime smo postali ponosni vlasnici autentičnog domaćeg brenda. BELGRAND je stvoren 2019. godine i od tada je postao sinonim za kvalitet, inovaciju i pouzdanost u industriji LED displeja.

Plava ekliptika prestavlja težnju za prisutnost brenda u cijelom svijetu

U 2020.godini ANTENA-NET, uprkos pandemiji, unaprijedila je svoj razvoj i sagradila vlastitu fabriku LED displeja . Objekat je površine 1800m², opremljen namjenskim CNC mašinama i pruža odlične uslove za rad. Isto tako u 2020 godini izvršena je doobuka i usavršavanje svih zaposlenih i formiran razvojni tim stručnjaka u ovoj oblasti.

Uspješno smo realizovali implementaciju sertifikata ISO 9001 2015 | ISO 14001 2015 | ISO 45001 2018 | ISO 3834 – 2

2020. dobili smo prizanje za naše BELGRAND LED displeje, u kategoriji za kvalitet i razvoj domaćih proizvoda, koju Privredna komora Srpske dodjeluje u okviru projekta promocije domaće proizvodnje „Naše je bolje“.

U 2022. ANTENA NET d.o.o., proglašen je za najuspješnije malo privredno društvo u Republici Srpskoj, u okviru manifestacije Privredne komore RS „Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2022. godinu“.

U 2023. godini završena je izgradnja HALE 2 površine 1700m² namjenjena isključivo za metalski sektor kompanije.

Fabrika LED Displeja BELGRAND Teslic

Kompanija je posvećena inovacijama u oblasti dizajniranja i razvoja upravljačkih softvera za LED displeje.  Naš tim stručnjaka kombinuje tehničko znanje sa kreativnošću kako bi stvorio sofisticirane i intuitivne softverske alate.

Jedna od naših najnovijih aplikacija je BELGRAND Scoreboard.  Osmišljena sa ciljem da pruži napredno rešenje za upravljanje LED semaforima tokom sportskih događaja. Bez obzira na sport, BELGRAND Scoreboard je dizajniran da omogući jednostavno praćenje rezultata, vremena i drugih bitnih informacija, istovremeno pružajući nezaboravno iskustvo za publiku.

Softver je već prepoznat od strane najkvalitenijih sportskih klubova i manifestacija kako u našoj državi tako i u NR Kini kod vodećih proizvođača LED displeja.

Uz našu posvećenost inovacijama, radimo na razvoju još nekoliko softverskih rešenja. Vaš smo pouzdan partner za napredna softverska rešenja i vizualne komunikacije koja postavljaju nove standarde.

BELGRAND Scoreboard software
BELGRAND program softver rukomet

Kompaniju trenutno čini 55 članova kolektiva, prosjek  starosti je 27 godina. Svi mi radimo na zajedničkom cilju stvaranja globalnog BRENDA BELGRAND. Našu viziju dijelimo sa svim našim uposlenima, klijentima, poslovnim partnerima koji čvrsto vjeruju u nas i naše namjere  jer smatramo da velike stvari nikad nisu zasluga samo jedne osobe, već grupe ljudi.

Ono što BELGRAND displeje izdvaja od konkurencije je njihov pouzdan rad, mala potrošnja energije, vrhunska kvaliteta slike, brza isporuka gotovih proizvoda direktno iz proizvodnog pogona u Tesliću.

U proteklih 17 godina, uložen je veliki napor u projektovanju vlastitih elektronskih komponenti.

Komponente BELGRAND LED displeja razvijene su i dizajnirane od strane vlastitih inžinjera na osnovu dugogodišnjeg iskustva kako bi se osigurao što efikasniji i dugovječniji rad naših proizvoda. Komponente su brendirane zaštitnim znakom BELGRAND. Posjedujemo i vlastiti servis za popravku istih.

BELGRAND kabineti su izrađeni od aluminium-magnezijumske legure koja ima visoku IP zaštitu i predstavlja najotpornije proizvode koji mogu da rade u svim atmosferskim i fizičkim uslovima.

Koristimo LED diode sa bakarnom i zlatnom žicom koja je odgovorna za efikasnu potrošnju energije, a takođe im omogućava da ispravno rade u najtežim temperaturama (-40C do + 60C).

Naši ekrani imaju visoke nivoe osvijetljenosti (do 10000 cd/ m²). Naši slim kabineti su veoma lagani i jednostavni za transport i instalaciju (ugradnja oko 20s po kabinetu). Izuzetno su precizne veze između kabineta, te nema vidljivih spojeva.

BELGRAND LED DISPLAY

Kako kompanija posluje već 17-tu godinu osjetila se potreba za zbrinjavanje starih LED DISPLEJA, koje je moguće zamjeniti za nove BELGRAND LED displeje uz minimalnu doplatu svim vlasnicima bez obzira na to od koga su kupljeni.

U prilog tome kao društevno odgovorna kompanija sledeći korak prestavlja izgradnja vlastitog CENTRA za reciklažu LED displeja i sličnih elektronskih uređaja kako u svrhu zaštite životne sredine tako i u svrhu razvoja lokalne zajednice, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

TIMOVI NA RASPOLAGANJU

Support

Internet podrška u slučaju nekog softverskog kvara ili pomoć oko postavljanja ili zamjene reklamnog sadržaja na displejima. Za neke važnije manifestacije kao što su koncerti, fudbalske utakmice, razne kampanje nudimo i NON-STOP podršku.

Mobile Team

Posjeduje veći broj članova i raznih prilagođenih vozila za brze intervecije u slučaju hardverskog kvara, koji se mora otkloniti na licu mjesta. Osim intervencije MOBILE TEAM se bavi i montažom LED displeja. U slučaju kvara MOBILE TEAM reaguje nakon SUPPORTA u roku od 24sata na teritoriji Bosne i Hercegovine, a za područje susjednih zemalja odziv je 48 sati, osim ako nije drugačije ugovoreno.

Design Office

Bavi izradom VIDEO reklama za naše klijente koji tek počinju da se bave ovim poslom, a ujedno im pružamo i obuku za korištenje softverskih alata za izradu istih. Osim navedenog, DESIGN OFFICE se bavi i projektovanjem raznih kontrukcijiskih rješenja kao što su: nosači, totemi, city light i sl.

Steel Team

Zadužen za poizvodnju svih metalnih konstukcija i dijelova. Proizvodnja se obavlja u savremenoj opremljenoj radionici, koja posjeduje CNC opremu i sertifikovano osoblje.

LED-Tronic Team

Najbrojniji tim koji se bavi: kompletiranjem LED kabineta, testiranjem gotovih proizvoda, istarživanjem na polju novih tehnoloških rješenja, popravka modula i kontrolnih kartica koje stignu sa terena i sl.

Ostali dio zaposlenih se bavi nabavkom, prodajom, marketinškim i administrativnim poslovima.

POSJETITE NAŠU FABRIKU