O nama

ANTENA-NET d.o.o. vodeća je kompanija koja razvija i proizvodi vlastite LED displeje u Jugoistočnoj i Srednjoj Evropi.

Osnovana 2007. godine, Antena Net uspješno je završila stotine projekata širom Evrope. Kroz svoje poslovanje i razvoj profilisala se i specijalizovala u dizajnu, proizvodnji, prodaji i ugradnji LED displeja. Entuzijazam i strast za LED tehnologiju u kombinaciji sa iskustvom, preciznošću i tehničkim napretkom, doveli su do stvaranja brenda BELGRAND koji ima za cilj da postane globalni brend.

BELGRAND proizvodnja i prodaja led displeja

Kompanija je izvozno orijentisana, te izvozi na tržišta: Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Švajcarske, Albanije, Slovačke, Njemačke, Poljskei i Italije, na kojima je VEĆ prepoznatljiv brend BELGRAND. Izvoz čini 80% ukupne prodaje. Kompanija smo sa najviše ugrađenih LED bilborda – preko 300(računajući samo LED bilborde preko 12m2)

U 2020.godini ANTENA-NET, uprkos pandemiji unaprijedila je svoj razvoj i sagradila vlastitu fabriku LED displeja . Objekat je površine 1800m², opremljen namjenskim CNC mašinama  i pruža odlične uslove za rad. Isto tako u 2020 godini izvršena je doobuka i usavršavanje svih zaposlenih i formiran RAZVOJNI TIM  stručnjaka u ovoj oblasti.

U 2023. godini završena je izgradnja druge hale namjenjena isključivo za metalski sektor kompanije. Izvršena je nabavka novih CNC mašina i obuka novih zaposlenih.

Fabrika LED Displeja BELGRAND Teslić

Kompanija ANTENA-NET je posvećena inovacijama u oblasti dizajniranja i razvoja upravljačkih softvera za LED displeje. Naša strast je stvaranje visokokvalitetnih rešenja koja unapređuju iskustvo korisnika i omogućavaju jednostavno upravljanje LED semaforima. Naš tim stručnjaka kombinuje tehničko znanje sa kreativnošću kako bi stvorio sofisticirane i intuitivne softverske alate.

Jedna od naših najnovijih i najinovativnijih aplikacija je BELGRAND Scoreboard. Ova aplikacija je osmišljena sa ciljem da pruži sportskim klubovima napredno rešenje za upravljanje LED semaforima tokom sportskih događaja. Bez obzira na sport, BELGRAND Scoreboard je dizajniran da omogući jednostavno praćenje rezultata, vremena i drugih bitnih informacija, istovremeno pružajući nezaboravno iskustvo za publiku.

Softver je već prepoznat od strane najkvalitenijih sportskih klubova i manifestacija kako u našoj državi tako i u NR Kini kod vodećih proizvođača LED displeja.

Uz našu posvećenost inovacijama, radimo na razvoju još nekoliko softverskih rešenja. Vaš smo pouzdan partner za napredna softverska rešenja i vizualne komunikacije koja postavljaju nove standarde.

BELGRAND Scoreboard software
BELGRAND program softver rukomet

Kompaniju trenutno čini 50 članova kolektiva, prosjek  starosti je 27 godina. Svi mi radimo na zajedničkom cilju stvaranja globalnog BRENDA BELGRAND. Našu viziju dijelimo sa svim našim uposlenima, klijentima, poslovnim partnerima koji čvrsto vjeruju u nas i naše namjere  jer smatramo da velike stvari nikad nisu zasluga samo jedne osobe, već grupe ljudi.

Ono što BELGRAND displeje izdvaja od konkurencije je njihov pouzdan rad, mala potrošnja energije, vrhunska kvaliteta slike, brza isporuka gotovih proizvoda direktno iz proizvodnog pogona u Tesliću.

U proteklih 15 godina od svog osnivanja TIM ANTENA NET-a uložio je veliki napor u projektovanju vlastitih elektronskih komponenti pod brendom BELGRAND.

Komponente BELGRAND LED displeja razvijene su i dizajnirane od strane vlastitih inžinjera na osnovu dugogodišnjeg iskustva kako bi se osigurao što efikasniji i dugovječniji rad naših proizvoda. Komponente su brendirane zaštitnim znakom BELGRAND logotipa. Posjedujemo i vlastiti servis za popravku istih.

BELGRAND kabineti su izrađeni od aluminium-magnezijumske legure koja ima visoku IP zaštitu i predstavlja najotpornije proizvode koji mogu da rade u svim atmosferskim i fizičkim uslovima.

Koristimo LED diode sa bakarnom i zlatnom žicom koja je odgovorna za efikasnu potrošnju energije, a takođe im omogućava da ispravno rade u najtežim temperaturama (-40C do + 60C).

Naši ekrani imaju visoke nivoe osvijetljenosti (do 7000cd / m²). Naši slim kabineti su veoma lagani i jednostavni za transport i instalaciju (ugradnja oko 20s po kabinetu). Izuzetno su precizne veze između kabineta, te nema vidljivih veza na spojevima.

BELGRAND LED DISPLAY

Kako kompanija posluje već 15-tu godinu osjetila se potreba za zbrinjavanje starih LED DISPLEJA, koje je moguće zamjeniti za nove BELGRAND LED displeje uz minimalnu  doplatu svim vlasnicima bez obzira na to od koga su kupljeni.

U prilog tome kao društevno odgovorna kompanija sledeći korak prestavlja izgradnja vlastitog CENTRA za reciklažu LED displeja i sličnih elektronskih uređaja kako u svrhu zaštite životne sredine tako i u svrhu razvoja lokalne zajednice, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

TIMOVI NA RASPOLAGANJU

Support

Internet podrška u slučaju nekog softverskog kvara ili pomoć oko postavljanja ili zamjene reklamnog sadržaja na displejima. Za neke važnije manifestacije kao što su koncerti, fudbalske utakmice, razne kampanje nudimo i NON-STOP podršku.

Mobile Team

Posjeduje veći broj članova i raznih prilagođenih vozila za brze intervecije u slučaju hardverskog kvara, koji se mora otkloniti na licu mjesta. Osim intervencije MOBILE TEAM se bavi i montažom LED displeja. U slučaju kvara MOBILE TEAM reaguje nakon SUPPORTA u roku od 24sata na teritoriji Bosne i Hercegovine, a za područje susjednih zemalja odziv je 48 sati, osim ako nije drugačije ugovoreno sa vlasnikom LED displeja.

Design Office

Bavi izradom VIDEO reklama za naše klijente koji tek počinju da se bave ovim poslom, a ujedno im pružamo i obuku za korištenje softverskih alata za izradu istih. Osim navedenog, DESIGN OFFICE se bavi i projektovanjem raznih kontrukcijiskih rješenja kao što su: nosači za LED DISPLEJE, TOTEMI ZA BENZINSKE PUMPE, CITY LIGHT-ovi i sl.

Steel Team

Zadužen za poizvodnju svih metalnih konstukcija i dijelova. Proizvodnja se obavlja u savremenoj opremljenoj radionici, koja posjeduje CNC opremu i sertifikovano osoblje.

LED-Tronic Team

Najbrojniji tim koji se bavi: kompletiranjem LED kabineta, testiranjem gotovih proizvoda, istarživanjem na polju novih tehnoloških rješenja, popravka modula i kontrolnih kartica koje stignu sa terena i sl.

Ostali dio zaposlenih se bavi nabavkom, prodajom, marketinškim i administrativnim poslovima.

POSJETITE NAŠU FABRIKU