Skip to main content
Novosti

ANTENA NET proslavila 10. rođendan

By 7 јуна, 201712 октобра, 2021No Comments

Antena Net iz Teslića, nedavno je proslavila deset godina uspješnog poslovanja.

U prostorijama hotela ”Rođo” u Tesliću, tim povodom okupilo se oko stotinu poslovnih partnera, ali i rodbina i prijatelji kako bi proslavili uspjeh ove firme. Danas je to vodeća firma u istočnom dijelu Evrope u domenu LED ekrana. Za deset godina, ova firma osigurala je sigurno radno mjesto za 13 radnika. Ono što s ponosom ističu jeste činjenica da su instalirali preko 100 LED displeja. Inače, ciljna grupa i tržište im je je u Evropi gdje su najviše i rasprostranjeni sa prodajom svojih proizvoda i uslugama servisiranja.

Reklama za budućnost

Glavne prednosti njihovih LED ekrana su izrazito jednostavna montaža na bilo kojoj površini i održavanje. U potpunosti su zaštićeni od svih vremenskih uslova. Savršen balans između pristupačne cijene i visokog kvaliteta omogućiće brz povrat uloženog novca-dug radni vijek kupljene opreme. Novac koji je uložen u LED ekran se po pravilu veoma brzo vraća a vizuelni doživljaj postavlja na mnogo viši nivo.

Oni su tu da pruže kompletnu logistiku od idejnog rešenja, izrade statičkog projekta i konstrukcije do puštanja sistema u rad po sistemu ključ u ruke. LED ekrani predstavljaju budućnost reklamiranja, zato već danas kontaktirajte Antena Net iz Teslića.

Leave a Reply

sr_RS