Skip to main content
Novosti

Zašto kupiti reklamni LED bilbord

By 9 септембра, 201912 октобра, 2021No Comments

Šta je to LED reklamni displej i čemu služi?

LED displej je medij koji zadovoljava najveći spektar potreba za vanjskim (outdoor) reklamiranjem. On ima različit značaj na oglašavanje u odnosu na TV reklame, na štampana izdanja, sveobuhvatniji je iz više razloga:

  • To je medij koji nudi stalnu izloženost potencijalnim korisnicima
  • Poruka koju šaljete preko LED displeja pruža mogućnost da bude viđena 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici. Istraživanja kažu da ljudi više vremena provedu u pokretu, nego gledajući TV ili čitajući novine
  • Koristi kao konstantno podsjećanje ciljane populacije na medijsku kampanju. Svjedoci smo da LED displej jednostavno privlači pažnju. Iz tog razloga poruka koja je na displeju se viđa svuda, svakodnevno i neprekidno.

Zašto kupiti kod nas?

Vodeća smo kompanija koja razvija i proizvodi LED sisteme u Istočnoj i Srednjoj Evropi. Antena Net d.o.o. je osnovana 2007. godine, uspješno je završila stotine projekata širom Evrope. Entuzijazam i strast za LED tehnologiju u kombinaciji sa iskustvom, preciznošću i tehničkim napretkom, doveli su do stvaranja brenda BELGRAND.

Fabrika LED displeja BELGRAND Teslić

BELGRAND displeji su LED displeji najvećeg kvaliteta koje možete naći na tržištu. Naši displeji prolaze kroz stalnu kontrolu kvaliteta i napravljeni su od najboljih materijala i komponenti, a to je glavna tajna njihovih visokih performansi i dugog vijeka trajanja. Naši kabineti su izrađeni od aluminium-magnezijumske legure koja ima visoku IP zaštitu i predstavlja najotpornije proizvode koji mogu da rade u svim atmosferskim i fizičkim uslovima. Koristimo LED diode sa bakarnom i zlatnom žicom koja je odgovorna za efikasnu potrošnju energije, a takođe im omogućava da ispravno rade u najtežim temperaturama (-40C do + 60C). Naši ekrani imaju visoke nivoe osvijetljenosti (do 7000cd / m²).

Naši slim kabineti su veoma lagani i jednostavni za transport i instalaciju (ugradnja oko 20s po kabinetu). Izuzetno su precizne veze između kabineta, te nema vidljivih veza na spojevima.

Šta nudimo?

Mi Vam dajemo savršen balans između cijene i visokog kvaliteta. Sa time Vam omogućavamo brz povrat uloženog novca i dug radni vijek kompletne opreme. Novac koji je uložen u LED reklamni displej po pravilu veoma se brzo vraća a cijelokupni vizuelni doživljaj se postavlja na high level. LED reklamni bilbordi kao ovakvi imaju visoku rezoluciju prikaza slike i videa.

Nakon konačne odluke o kupovini LED reklamnog displeja, mi Vam dajemo predloge, logistiku i idejno rešenje za montažu LED displeja, obuku pri izradi reklamnih spotova uz svu potrebnu tehničku podršku.

U zavisnosti od pozicije na kojoj se LED displej montira, rezolucije displeja i tipa konstrukcije i montaže nudimo najbolja moguća rješenja. U daljem tekstu pokušaćemo da vam približimo osnovnu podjelu i karakteristike LED displeja, kako bi došli do podatka koji bi Vama najbolje odgovarao.

INDOOR ( unutrašnji) i OUTDOOR ( spoljašnji) LED displej

Razlika između ova dva tipa je u zaštiti. IP65 I IP54 zaštita koriste displeji za spoljašnju, odnosno IP20 i IP54 koju displeji za unutrašnju upotrebu.

Spoljašnji displeji imaju veći brightness (osvjetljenje) u odnosu na unutrašnje, zbog kontrasta koji stvara sunčeva svetlost. Osvjetljenje se može prilagoditi dobu dana i samom položaju LED displeja i samim time dobijamo uštedu električne energije odnosno produžujemo radni vijek LED displeju.

U odnosu na tip diode razlikujemo  SMD I DIP tehnologiju

  • U DIP tehnologiji ( zelena, plava i crvena) su zasebne – svaka je raspoređena u posebnu diodu.
  • U SMD tehnologiji ( zelena, plava i crvena) RGB  nalaze u jednoj diodi
Indoor LED displej BELGRAND Outdoor vanjski reklmani LED displej BELGRAND

Tehnološki napredak odigrao je glavnu ulogu u smanjenju razlika u cijenama između DIP I SMD tehnologije. SMD moduli su bolji jer manji pikseli obezbeđuju jaču boju i daju neverovatan kvalitet tekstova i oštrinu slika. DIP moduli imaju jači osvetljaj i duži vijek trajanja, ali im je zato slika lošijeg kvaliteta u odnosu na SMD.

sr_RS